Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Ida Söderblom - 27 februari 2012 18:43

omnomnom! idag gjorde jag nog den godaste köttgryta jag gjort någonsin ;) undra om Eriik ska få nå i matlåda eller om jag ska leva på det resten av veckan? hahah.. näe, då blir jag nog bara less..

däremot så känns de ju oerhört dumt att bara koka en potti till sig själv.. men men, vill man ha potatis så vill man :P


annars har jag inte gjort så mycket idag.. vaknade före 8 imorse och kunde inte somna om, så det var bara att kliva upp.. ringde till kirurgen på sjukhuset där jag opades för att boka årskontrollen.. men när jag väl hade fått en tid så ringde telefonen och jag vart utringd på jobb den dagen.. :P så jag måste ringa imorgon igen och ändra tiden..

annars ska jag vara fastande från halv tio ikväll då jag ska ta blodprovet imorgon inför årskontrollen, bara hoppas på att värdena är bra.. :)


vad som är skönt med att vakna så pass tidigt av sig själv är ändå att det blir lätt att få in alla mål med mat under dagen, allt vatten å mediciner.. sedan hinner man göra så mycket oxå, om man har orken ;)

nu ska jag kika på tv å mysa ner mig under filten i soffan.. 1 natt avklarad, imorgon när jag vaknar äre 2 av klarade och 3 kvar.. sen kommer Päälski hem.. saknar!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 27 februari 2012 08:45

Igår berättade vi för Eriiks familj.. och tidigare i helgen berättade jag för Satu och Maria.. :) det är nästan så det känns mer verkligt när man berättar det för folk.. :P

Väntar på att min mammi ska få posten, och att hon ska ringa.. har skickat henne ett smycke som det står mormor på, så jag tror nog att hon kommer fatta vinken ;)


Jag mår iaf mycket bättre nu, förutom att jag är sjukt trött på kvällarna och att jag dumpar lättare så mår jag hur bra som hellst :) Det sägs ju att när man går in i andra trimestern så börjar man oftast må bättre.. å tacka gudarna för de! haha.. nog kan jag fortfarande må illa nån gång, men inte som i början.. peppar peppar ta i trä ;)

Något positivt kan ju vara att jag vaknar före 8 varje morgon typ.. haha.. man kommer då upp i tid iaf och sover inte bort hela dagen trots att man är arbetslös just nu.. :P

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards