Direktlänk till inlägg 15 oktober 2013
Har varit sugen på att baka bröd länge nu, så idag gjorde jag slag i saken :)
Ett brytbröd, eller blombröd som jag säger, i springform fick det bli.. Det jäste otroligt bra, blev så högt att under gräddningen ramlade ena 'blombladet' av ;) haha..
Hade inte samma mjöl hemma som det stod i receptet, så jag ändrade :) sen äre ju typ omöjligt att veta om det är genomgräddat :/ nån som har tips på det?
Jag lät mitt stå inne på i 30 min på 225 grader, och sedan fick det stå 30 min i ugnen avstängd, å luckan på glänt..
Återstår att se till frulle imorgon om det är genomgräddat :) hoppas hoppas!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 |
31 |
||||||
|