Alla inlägg den 15 april 2008

Av Ida Söderblom - 15 april 2008 15:46


Jag kommer aldrig glömma den dagen de sa till mig att pappa var död, jag kommer heller aldrig glömma känslan av tomhet som spreds i kroppen.. Jag må ha reagerat starkt på de du sa.. Men de enda jag kunde tänka på var att jag inte ville att dina barn skulle behöva uppleva samma sak.. Förlåt!

Av Ida Söderblom - 15 april 2008 13:39

.. och jag är less! haha.. och tlött..

det är typ omänskligt att kliva upp kvart i tre på morgonen.. eller asså.. hums.. de funkar som utmärkt att vara vaken så länge, men att sova och kliva upp då.. de går segt för min del..


de vart iaf två nya skivor till sprintern igår, en Guns N' Roses och en bland skiva med Metallica, Nickelback, R.E.M och orginalsoundtracket till filmen Music and lyrics..


så när mitt humör sjunk till botten idag så var de metallica på hög volym och låta tankarna snurra för fullt.. de må hända att jag kanske överreagerade på en småsak, men iaf.. och nu är jag förvirrad över hur jag själv reagerar.. äh.. men va..


måste bara säga.. jag har sagt de förr.. och jag kommer fortsätta att säga de.. jag bara älskar att köra! musik på hög volym, bara jag och vägen.. man kan verkligen låta tankarna snurra omkring.. och de spelar ingen roll om du gråter eller skrattar, för de är bara du och vägen..


Slängde upp Marsskivan nyss, fast på rätt datum då.. :P måste bli lite bättre på att lägga upp de då jag bränt dem, har ju använt den där skivan i nästan en månad nu.. haha.. men i sprintern blir de mest p3 och mp3 skrivor, men ändå =) måste ju ha skrivor som funkar i alla bilar.. snart dags för att pilla ihop en Aprilskiva =) haha.. nu se film =)

Pussa


Frida; haha.. när jag kör ume så börjar jag runt halv fyra på morgonen, kör upp och lossar, för att sedan köra hem.. tror inte du vill med på de? ;) för om du är som du var då vi umgicks som mest, då brukade vi gå och lägga oss vid den tiden :P

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards