Alla inlägg den 28 september 2008

Av Ida Söderblom - 28 september 2008 18:44

dags för mig att försöka sova.. väckarklockan är ställd.. 03.30

usch och fy! men men, bara bita ihop den här veckan.. de värsta är att de tar längre tid innan de blir ljus på morgonen nu..

men men.. sov gott!

pusspuss


- - -

från sundsvall till älvsbyn, saknar dig älskling..

Av Ida Söderblom - 28 september 2008 17:22

Metallica - Death Magnetic; måste bara säga att detta album är underbart! de finns nog inte nå så bra om metallica när man kör bil.. eller när man promenerar..

Metallica har tillsammans med Lasse blivit en av mina bästa vänner när de gäller promenader.. Lasse har funnits med länge, metallica kom till i våras.. men de växer sig starkare i mina promenader.. härligt säger jag bara.. härligt! =)


näe, nu ska jag laga lite mat och göra iordning frukosten till imorgon.. eftersom det är ume-vecka brukar jag göra iordning det dagen innan.. när man kliver upp vid halv fyra är man inte så pigg på att göra nå mackor att ta med.. så äre lättare att göra de dagen innan och slänga in i kylen..

var iväg och köpte frukt förut med.. borde räcka hela veckan.. haha.. iaf tills på onsdag :P

pusspuss


- - -

E <3 


Av Ida Söderblom - 28 september 2008 11:58

usch.. för lite sömn, begravning, bilproblem, ännu mer för lite sömn och sen åker du.. fan fan fan..


var begravningen i fredags.. inte direkt nå roligt.. efter de gick jag och erik till birsta och sen vart de midda på kermit med Martell för att sedan åka hem och sova då vi skulle upp tidigt.. från att ha kommit hem kl 5 på fredagsmorgon till att kliva upp kl 4 lördagmorgon.. stor omställning..


bar iaf väg till strägnäs för rallycross =) efter mycket om och men kom vi fram och hann se allt utom första omgången.. men sen vann Thomas sin A-final! =D

och Mats gjorde världens start i B-finalen.. oj oj oj! så jäla spännande.. han körde iaf upp sig till A-finalen.. hans första i den klassen! så häftigt! han kom iaf 4, men han var lika glad för de.. vi med för den delen! =D


efter tävlingen styrde vi mot uppsala för att titta på kyrkan.. tyvärr var den stängd men gud så fin den är =) och mäktig.. dit ska vi igen!

sen bar de av mot tönnebro där vi träffade Kaka och Magnus.. vi åt lite och sedan var de hemgång.. kändes segt att köra, men de gick bra.. fick säga åt Erik att prata med mig sista biten.. men hem kom vi.. sen var de bara till att sova.. båda var mer eller mindre död, sen så skulle ju Erik hoppa på rallybussen och köra till pite.. de kom runt fyra-halv fem imorse..

så som sagt, inte mycke sömn i helgen.. och jag saknar vårt mys som inte heller hanns med direkt..


ume vecka till veckan.. gruvar mig redan.. nacken och axlarna blir bara sämre.. verkar som jag måste söka mig till en sjukgymnast eller vad de heter..

näe, om man kanske skulle ta en promenad i höstblåsten?

pusspuss


- - -

från närhet till tomhet på mindre än en sekund.. miss u!

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards