Alla inlägg under juni 2011

Av Ida Söderblom - 16 juni 2011 22:57

wiihoo! idag körde jag min vanliga gymrunda x 2.. :) varje övning 2 ggr istället för 1.. om det var jobbigt!? jo, det vill jag lova ;) men jag fick ta lite mindre vikter på vissa övningar då mina axlar har börjat bråka igen.. har en jätteknut i vänter axel som vägrar att försvinna.. :(


däremot så har det varit en jobbig matdag.. inte varit sugen på nå, vilket resulterar i att jag knappt äter nå.. men nu ikväll har jag gjort iordning middag och lunch inför helgen.. så nu ska jag bara köpa mellisarna imorgon så är jag hemma :) vi ska bo i vanen i helgen, så kylskåpet ska in och maten inhandlas i förväg.. allt är så enkelt när man väl planerar.. ;)

vissa dagar funkar bättre än andra, men jag kämpar vidare..


imorgon äre vägning.. jag vågar inte hoppas på något.. med det lilla pluset jag hade förra veckan så äre nu 1,7 kg kvar till mitt nästa delmål.. det har jag inte kommit till imorgon, men jag hoppas verkligen att det är ett minus iaf.. för annars når jag aldrig mitt mål innan Höljes-helgen.. :(

så ni får hålla tummarna för mig imorgon.. :)

nu ska jag se lite Grey´s innan det är dags för att krypa ner i sängen..

nattinatt och sov gott.

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 juni 2011 22:45

Idag kom äntligen veden hem till oss :) nu är värmen inne i huset räddad inför vintern, så grymt skönt! dessutom hade stockarna legat sedan i våras, så de har iaf torkat lite.. nu ska det klyvas så fort som möjligt och in under tack så det får torka ordentligt innan det är dags att böja elda för värmen igen..


imorgon äre gymmet som gäller på förmiddagen :) funderar på om jag ska köra min "gymrunda" 2 ggr imorgon.. vill komma igång ordentligt, men samtidigt vill jag inte bli så dära yr i skallen igen..


maten har funkat hyffsat bra de senaste dagarna.. har iaf varit riktig hemlagad mat både till lunch och middag :) mellisarna har dock blivit vad som funnits i närheten då mellisklockan har ringt..

risifrutti må innehålla hyffsat med kcal, men gud så enkelt och smidigt det är att ha med sig eller bara springa in på affären å köpa.. gott äre oxå :) det och frukt är min räddning måste jag säga..


nu ska vi kika på lite Grey´s, sedan äre dags för sängen :)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 juni 2011 10:10

aah, vaknade utan huvudvärk! :) så skönt.. nu ska jag bara äta lite frulle så bär det av ner på byn sedan för ett möte med arbetslivsresurs.. kommer garanterat vara över på typ 20 minuter och kännas väldigt meningslöst.. men men..


Erik var ner till byn imorse för att lämna in cheven på Däck&Olja.. nu väntar vi på veden, men den verkar inte komma innan det är dags för mig att åka ner på byn, vilket medför att jag måste åka hem efter mötet och sedan ner på byn igeeen innan de stänger för att hämta ut cheven.. massa åkande fram och tillbaka i onödan..


men nu är det frukost, och det verkar som det blir finväder idag.. vi kan ju hoppas :) vi ska klippa gräsmattan och göra iordning vedförrådet.. hyra en klyv måste vi oxå göra, men det blir nog söndag eller början på nästa vecka om den inte är ledig redan imorgon..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 juni 2011 23:58

blää.. fick världens skallebank nu ikväll :(

i övrigt har det varit en bra dag.. varit en sväng på gymmet, hunnit på skroten och fyndat lite till bilen, köpt ved inför vintern och fixat transport så den kommer hem till oss imorgon.. och nu ikväll har vi varit på en fisketur i Arvidsträsk med Emmelie och Koper, dock så fick vi ingen fisk..


imorgon äre möte kl 11, cheven ska även få nya däck och en framvagnsinställning.. i övrigt hade jag tänkt att få vara hemma resten av morgondagen så det blir nå gjort här hemma oxå :)


nu ska jag försöka sova bort min huvudvärk.. kanske att jag orkar få upp nå bilder här imorgon från roadtripen :)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 juni 2011 09:40

Frukosten är intagen, och nu är det dags att ta sig till gymmet :) känns skönt att vi ska komma igång igen..


Hela förmiddagen är planerad :) Gymmet, duscha, väcka Obbe och sedan skroten.. sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på..

nu ska jag kila!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 juni 2011 00:28

vart tog denna dagen vägen!? haha.. känns som de bara försvann..

men ändå har jag hunnit med lite idag.. varit på AF, hjälpt Kristina redigerat lite bilder, tillverkat lite smycken, gjort en supergod köttgryta.. :) så lite nöjd med dagen får jag nog ändå vara..

men när det blir en massa åka fram å tillbaka, hit och dit.. ja, då springer dagen ifrån en typ.. precis då vi kommit hem och trodde det var fritt fram att ta det lungt så ringde Eriks farfar och sa att båten hade slitit sig.. så det var bara åka iväg och fixa det.. tur hon sitter fast på flera ställen :)


nu ska jag sova.. imorgon äre gymmet! :) tyvärr är uppdateringen här på bloggen lite låg nu när sommaren är här.. finns så mycket man vill göra hela tiden :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 juni 2011 01:53

blää.. så var vi där igen.. en sån dära kväll/natt då jag ska sova ensam.. har försökt hittat på en massa saker att göra för att hålla mig vaken, så kanske kanske kanske om jag har tur så hinner Erik hem innan jag måste sova..

men trots att jag har pärlat, hängt tvätt, städat lillhallen, sorterat massa papper, plockat in massa rena kläder, städat lite här och där, suttit vid datorn, läst m.m så börjar klockan nu bli sov-dags och Erik är inte på långa vägar på väg hem än..

självklart är det roligt att han får jobba, men det är ändå jobbigt att behöva sova själv.. men men.. :/

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 juni 2011 20:52

idag har vi i princip varit på vift hela dagen.. först var vi i stugan imorse, sedan var vi hem och dumpade av lite grejer, för att sedan åka till Nicklas och Emma.. där har vi fixat framvagnen på cheven, nu ska hon bara få en framvagnsinställning.. vi vart även bjuden på baconlindad kyckling.. :)


så när vi kom hem kände jag att jag var tvugnen att ta tag i vårt hem då vi varit borta väldigt mycket nu på sista tiden, så det ser ut som ett bombnedslag! sagt och gjort.. laxrenset vart kokat, tvättmaskinen och diskmaskinen går, allt i köket vart undan plockat och tvätten är uppsorterad så det bara är att kasta in nästa maskin imorgon :)


nu bänkar vi oss framför lite Grey´s innan det är dags att sova.. morgondagen bjuder på AF både för mig och Erik, förhoppningsvis blir det en sväng på gymmet oxå.. sedan fortsätter hus-gård-&-bil-städningen :P

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards