Direktlänk till inlägg 2 september 2011
Ingredienser:
6 Kycklingfileér
12 Skivor rökt skinka
2 dl Creme fraiche
2 dl Grädde
1 dl Hackade persilja+garnering
1 ½ dl Riven ost (Västerbottenost)
5 msk Senap
3-4 msk Kalvfond
Gör så här:
Skär kycklingen i kuber, hacka skinkan.
Lägg ut kycklingen i en ugnsfast form, strö skinkan över. Salta och peppra.
Blanda creme fraiche, grädde, persilja, ost, senap och kalvfond. Häll ut blandningen över kycklingen och skinkan, använd en sked och bred ut det över hela formen.
Grädda i ca 30 minuter i 200 grader, kolla så kycklingen är klar.
Garnera med lite persilja innan servering och servera med potatis (klyftpotatis, pressad potatis, kokt potatis).
Njut! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|