Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 22:32

jääs! en dag till avklarad! imorgon är sista dagen i vecka tre och halva tiden har då passerat.. :)

har fått i mig 4 mål idag, tvingade precis i mig en shake från allévo, banan/hallon.. men uscha fy å blää! fattar inte varför de ska smaka apa.. men jag ska tvinga i mig dem, har jag betalt för skiten så tänker jag inte kasta de..


imorgon äre möte med arbetslivsresurs som gäller.. föreläsning om "vägar vidare", hoppas det är en bra föreläsare.. inge roligt att sitta i över 2 timmar och lyssna på nån som inte kan föreläsa.. ska komma ihåg att ta med mig loka iaf :)


men nu sova, så hörs vi imorgon!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 21:31

tjoho! kom precis hem från byn :) Jag och Eriiks mamma har satt nytt tyg på smyckestavlan, tror det blev mycket bättre nu.. ska sätta dit smyckena så får ni se bild senare :)


hämtade även ut ett paket som kom med posten för ett tag sedan, nämligen en bordsgrill :) innan det vart klart allt de här med operationen så valde jag att börja prenumerera på recept, och som premie följde det med en bordsgrill :)

så nu har vi provat den, vart en korvskiva och ägg till Eriik.. den funkade finfint, ska ta en bild på den nån dag så får ni den oxå.. kanske ska grilla nå till Eriik nån dag här framöver ;)


nu mot smyckestavlan! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 17:47

har precis ätit middag med min snygging till sambo :) gjorde iordning ugnsfalukorv med mos till honom.. enkel maträtt som man inte alls behöver nå extra grejer för att göra.. :) och enkelt! sköter ju sig själv i ugnen!

själv så åt jag kycklingsoppa.. näe, den är ingen favorit.. men den fick ner! så idag siktar vi oxå på 4 mål eftersom jag redan fått i mig 3 :)


men nu ska jag klä mig, var grymt skönt med en lång varm dusch!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 16:19

Nu är tvätten upphängd och jag har även hunnit med en sväng på träningscykeln :)

Dålig bildkvalite, taget med mobilkameran, men här är iaf en bild på min rejälla följeslagare som ska hjälpa mig mot mitt mål :)

Denna kompis står på ovanvåningen och vi har precis gjort en spellista med träningslåtar :) Ska försöka hinna med ett pass om dagen, även om det bara är 10-20 minuter så äre alltid bättre än inget! :)

Nu duschen och sedan laga mat!

Pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 13:36

Inne igen efter en skön promenix i solen! Så härligt när det inte är apkallt ute, bara så pass att kylan biter i kinderna! :) Kameran fick följa med ut idag, så även stegräknaren.. Den stannade på 4000 steg, en bra början iaf :)

  Härligt promenadväder!  Typ från vår uppfart, vägen mot Sikfors!   Jag     Vårt älskade hus! :)

Eriik :)


Nu blir att värma lite soppa och sedan gå ut och bära in pellets :) Min snygging håller på att koppla in ett ny eluttag åt mig i köket, tur man har en elektriker till karl! hahaha.. snyggt blire oxå!

jämfört med hur de som dragit elen innan har gjort..

Av Ida Söderblom - 8 februari 2011 11:32

woohoo! imorgon är vi halvvägs.. :) men först ska vi ta oss igenom dag 20..

idag ser det ut att vara finväder ute, så idag blire promenix och sedan bära in pellets i huset.. det är om något motion :P


fick de nya gardinerna till vardagsrummet igår, så ikväll ska jag byta, om orken håller i sig tills dess.. :)

men nu ska jag starta nån tvättmaskin och tvinga i mig en shake.. mina chokladshakar är snart slut.. kan inte fatta att jag snart fått i mig 25 st av dem.. Eriik dricker av jordgubb och skogsbär, för de klarar jag inte av överhuvudtaget..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards