Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 23:26

jag kan förvarna redan här i första raden, att detta inlägg är inte av den glada sorten.. för just nu mår jag helvete! :( så vill ni inte läsa det negativa så bläddra ner och läs nedanför bilden i slutet av inlägget.. 11719 steg iaf :)


strax innan open ringde min läkare på vc och sa att jag åt för mycket av min medicin, så hon halverade (!?) dosen.. har ingen aning om de är därför som mina tankar är så mörka och humöret absolut inte går att styra.. men det är iaf de vanliga biverkningarna på att jag äter för lite medicin..


hela dagen har varit bra, tills kvällen kom.. det går bara inte att förklara, men minsta lilla småsak får min humör att gå i taket, över taket och längre upp än himlen, ja.. över himlen och hela universum runt typ! det är svinjobbigt!


sen har vi hela det här med att jag varken känner mig hungrig eller mätt, kan lova att det inte bidrar till att mitt humör blir bättre iaf..

när man inte känner sig mätt så går man och blir småsugen på en hel massa hela tiden.. blir inte de hära bättre måste jag ringa å fråga, jag tror fan seriöst att de har glömt att koppla om mig inne i magen eller nå..


nu hoppas jag på finväder imorgon, många steg och att det inte kommer upp en massa småsaker som sätter käppar i mina hjul..

finns människor jag vill hinna träffa, cachar jag vill hinna leta och stunder med familjen som jag vill hinna tillbringa i glada tankar..

absolut inte som det blev ikväll :(


 


Jag avslutar med en bild på dagens steg.. jag antar att jag får nöja mig med mina 11719 steg idag.. det vart iaf en promenix ner till Birsta, gick runt lite dära med Eriik, Mammi och Märta.. handlades lite mat, vi åt på ikea, köpte skor till både Eriik och Märta, eftersom det var ta 3 betala för 2, så fick även jag ett par :)

jag som aldrig brukar hitta skor till mina elefant-fetto-fötter.. ni får se en bild på skorna imorgon :)


näe, sova och hoppas på ljusare tankar imorgon..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 11:03

vågen resulterade i -2 kg på en vecka, sammanlagt -29,5 kg! :)


måttbandet var snällt mot mig idag, har tappat 4 cm i midjan på en vecka (!?), förra veckan var det bara 1 cm.. så sammanlagt är det 25,5 cm borta runt midjan, det går knappt att fatta :)


nu blire promenix till birsta, och kanske stan :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 08:22

så, då vare dags att kliva upp igen :) det är dags för vägning, midjemått å sedan frulle.. vågar vi hoppas på nå minus idag tro? jag vet vad jag hoppas på, men det är nog inte direkt nå realistiskt mål.. men drömmar ska man alltid ha ;)

är ni lika nyfiken som jag? :P

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards