Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 8 oktober 2010 08:56

meeeen.. jag tycker då att den hära eniro reklamen är jobbig! fast jag ser den ju bara här på inloggningssidan så de är ju kanske ett plus iaf ;)


och inte faan fanns det nå varmvatten idag heller :( less blir jag kan jag ju lova.. men men.. 'är väl bara bita i det sura äpplet och tvätta sig i iskallt vatten innan det är dags att åka iväg på praktiken :P

för de om det kanske blir full dag idag, har ju fått sluta tidgare varje dag den hära veckan.. men jag tror det var en atelje fotografering i eftermiddag, och den är jag ju gärna med på :)


nu frulle..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2010 22:29

bläää.. riktigt trött ikväll.. just därför så ska jag gå och sova.. NU! riktigt nu på engång.. inte massa annat tjaffs som det alltid brukar bli..

så hoppas vi på att pannan vill starta som den ska så jag kan duscha imorgon på morgonen, för jag vägra duscha i 10 gradigt vatten..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2010 20:37

hehe.. sitter och tittar på robinson och skrattar lite smått åt att de spelar samma musik som i the sims ;)

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2010 18:51

åååh.. sååå skönt att få krypa ihop i soffan en kväll som denna :) det enda som fattas är päälsk som är på hockeyträning, men när han kommer hem blire lite te och mys en stund innan kudden ropar på oss..


har gjort iordning ca 10 cachar nu som ska placeras ut i helgen :) alla i storleken micro.. ni som läst här och sett vars jag har praktikplats kan ju gissa er till vad det är för behållare ;) heheh..


måste komma ihåg att skicka tillbaka mitt cellbespaket imorgon, var inte alls nöjd med byxorna.. och jackan var ju då inte ens med :(


men nu ska jag springa ut med soporna och sedan bänka mig framför tvn.. kanske blir det nån film? :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2010 08:00

godmorgon godmorgon :)

klev upp lite tidigare idag, eftersom jag hade tänkt duscha.. meeeen.. våran panna ville inte som jag och vattnet var ca 15 grader, å de tänker jag då inte duscha i! usch å fy så kallt..


ni vet ju hur galen jag är i geocaching, hehe, så jag måste bara få säga att jag tycker alla ska ut och cacha 10/10 2010 :) alltså på söndag, det är dags att sätta ett nytt rekord över hur många cachar som blir loggade på en dag.. idag ligger rekordet på 56654(!) cachar på en dag..


så nu försöker jag övertala min sambo att vi måste åka till skellefte på söndag eller ordna en eventcach här uppe =) hihi.. jag blir så uppspelt!

nu frulle och göra mig klar för praktik..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2010 22:15

   

Kollade igenom lite bilder jag lagt upp sedan tidigare här på bloggen.. :) här kommer två st från september ifjol.. hehe..

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2010 21:51

åååh.. jag kan inte låta bli att älska detta tvprogram, Berg flyttar in :)


annars har det inte hänt så mycket här hemma idag.. Erik har plockat undan lite på gården, vi har tvättat lite, lagat mat och bara varit med varandra.. :) har gjort iordning lite cachar som ska placeras ut här i Älvsbyn.. sedan slipar jag på en multi, får se om den kanske oxå kommer ut ;)


men nu äre dags att gå och lägga sig igen.. hade tänkt duscha, men det får bli imorgon innan praktiken istället..

nattinatt och sov gott världen!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2010 17:00

ååh.. kom precis innanför dörren.. så nu ska jag skynda mig att göra iordning maten.. haha.. lite roligt att när jag tagit fram mat så Erik ska kunna göra nå enkelt så äre jag som är hemma före ändå ;)


Fick sluta lite tidigare idag så jag kunde hämta ut lagunan från verkstan.. och det var precis så som jag trodde :/ försäkringsbolaget är osäker på om de ska laga henne eller lösa in henne.. men jag vill ha kvar min lilla bil ju! och de var jag noga med att berätta för verkstadsgubben.. så han skulle säga det till dem på försäkringsbolaget oxå.. så nu äre bara hålla tummarna för att jag får behålla min älskade ögonsten!


näe, nu blire grekisk pytt!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards