Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2010 19:46

det vart lasagne till middag idag.. nom nom nom! sjukt gott var det, och så vart de ju matlådor till imorgon så då har vi nå att se fram emot där oxå ;) hehe..

gjorde även lite extra köttfärssås så nu finns det några sånna matlådor i frysen.. alltid bra att de finns nå när man inte orkar laga mat :P


Och nu har vi börjat få de riktigt fint på gården :) Erik tror även att han har hittat felet på 850in.. den har ju sprutat ut all olja, så vi har inte kunnat använda den.. och det har inte funnits någon tid att kolla på den.. men idag så gjorde Erik rent runt hela motorn, startade upp den och såg vars oljan kom ut.. det var ventilkåpan som inte satt fast ordentligt.. så vi ska köpa nytt packningsklister och fixa det till veckan..


sedan kom vi på att besiktningen på lagunan går ut sista oktober, sen äre körförbud på den.. så antar att det är dags att boka en besiktningstid.. :P men vi måste fixa bromsarna på den först, bromsbeläggen fram är helt slut på höger sida.. annars tror jag inte det ska vara nå fel på henne.. vi kan ju hoppas iaf :)


sedan måste jag ju bara säga..

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KAKA

som fyller år idag.. grattis grattis grattis!

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2010 12:26

javisst, det är gårdsstädning här på Björkbacka idag :) vi har varit igång ett tag.. Bilar möbleras om, kratta undan massa skrot efter all ved, plockas med grejer så de är på rätt plats och slängs grejer som ska till tippen.. känns skönt att börja få lite ordning ute :)

och det är ju bäst att passa på nu innan det kommer mera snö..


men nu ska jag ta och börja förbereda middagen medan Erik flyttar runt på alla bilar.. han ska försöka få in 140in i garaget så det är lättare att skruva i den.. FSP:n ska ju ändå iväg på skroten så fort som möjligt :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 oktober 2010 21:05

ikväll har jag och päälsk gjort negerbollar :) nom nom nom!


vart tyvärr storförlust i pite för ÄIF idag.. :/ men men.. förutom att kolla på matchen så har vi inte gjort så mycket idag.. det vart rester till middag och nu sitter vi framför tvn och glor.. känns mig segare än segast i kroppen.. så länge fick den pigga känslan från imorse vara kvar..

känns ju lite underligt att vi sitter hemma en lördagskväll, men det är skönt! att bara göra ingenting och ta hand om varandra lite :)

vi har även gjort upp en brasa i öppna spisen.. myyyyyys!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 oktober 2010 13:00

ja, nu bär det av ner på byn för att kolla till en av våra cachar någon påstår är mugglad.. :/ isf blire att placera ut en ny..


sedan ska vi iväg till pite för att kolla lite hockey och efter det blire troligast lite geocaching ;) hehe.. men men, den som lever får se..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 oktober 2010 09:15

åååh.. gud så skönt att vakna hyffsat tidigt en lördag och känna sig helt utvilad! :) känns skönt.. nu kanske vi orkar med lite saker idag.. hehe


men nu blire frulle och titta på idol på tv4play.se :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 oktober 2010 22:19

uuuh.. känner mig hur trött som hellst, funderar starkt på att gå och sova redan.. vi missade starten på idol, och då vill jag inte se slutet heller.. så de blir till att titta imorgon.. så skvallra inte ;)


Andy och Erik var duktig och bar in all ved, så nu är det gjort :) sedan vart det potatisgratäng, kassler och sallad.. hade ju tänkt göra fisk idag, men eftersom jag helt glömde att ta fram den ur frysen imorse så fick de blir mat av de som fanns tinat istället :) gjorde även en paj som grabbarna slukade!


näe, vet ni vad.. jag tänker gå och lägga mig å läsa.. och somnar jag med boken över näsan så må det då vara :P känner mig som 1565469852 år gammal ikväll.. men jag kommer igen ;)

nattinatt och sov gott folket!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 oktober 2010 18:20

det vart full dag idag :) var en fotografering kl 17, men en busig kille :), som jag ville vara med på, och Erik skulle ju ändå ta sig en koll på cheven och åka hem till Andy en sväng.. så det vart full dag idag :)


så nu äre bara att börja med middagen.. får bli potatisgratäng med nå mumma till :) finns kebabkött kvar sedan igår, det kanske passar? hehe..

Andy skulle oxå komma, så jag hoppas grabbarna bär in veden ikväll.. :)

nu mot spisen..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 oktober 2010 08:40

wiie! äntligen fredag.. :) har inte direkt några planer för helgen, tror det är hockeymatch imorgon men är inte riktigt säker.. geocacha borde vi hinna med iaf :)


är sjukt trött idag.. även fast jag gick och la mig tidigt igår.. :( vill verkligen att denna förkylning ska släppa taget om mig.. typ nu!


ikväll blire iaf lax och potatis! mumma.. men nu äre dags att peta i sig lite frulle, men först starta upp cheven så hon får bli lite varm innan jag ska åka.. inte så roligt sätta sig i en bil som är iskall och bara hoppar omkring :P

höres nå senare!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards