Alla inlägg under februari 2011

Av Ida Söderblom - 18 februari 2011 08:30

wiihoo! nu har vi passerat 3an, dag 30 är här och jag känner att det närmar sig.. bara 12 dagar kvar av dieten nu.. fast 12 dagar med de här sopporna är nog länge.. men, kämpa kämpa kämpa! :)


men nu är jag sjukt less denna kyla! :( det är minus 33 grader här i Tvärån nu! brr säger jag bara.. huset orkar inte hålla värmen, det går inte att vara utomhus under nån längre tid och man bör helst låta bilen stå.. bläää så less jag blir..


nu äre dags för dagens första soppa! går mycket lättare nu när jag silar den..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2011 22:33

jäääs! nu är en dag till slut, och imorgon äre dag 30! då äre dags för midjemått igen, men jag får för mig att det inte har hänt nå.. med tanke på att det inte har blivit någon motion den här veckan.. men men, vi märker väl.. så länge det inte visar nå plus, men jag har ju bara ätit min diet så det bordet det väl inte göra :)


näe, nu ska jag dricka en shake å sedan gå å sova :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2011 19:28

sitter här vid datorn och bråkar med mitt firefox som bara hänger sig hela tiden.. grr! blir arg.. :P men snart börjar ju Halv åtta hos mig, så då får jag väl lämna datorn åt sitt öde ett tag..


det har inte blivit så mycket här hemma som jag hade hoppats på idag, men lite iaf :) måste komma ihåg att maila han har kursen jag går varje onsdag, så jag vet vad som gäller nästa vecka..

men nu glo tv och dricka te! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2011 14:32

bläää så jag är less mina soppor.. :( men nu har jag börjat sila broccoli/basilika soppan, å då går det mycket lättare att få i sig den.. klarar inte av bitarna..


annars sker det inte så mycket här på Björkbacka.. vi eldar, söker jobb och städar.. om allt går som vi vill så åker vi lite tidigare till Sundsvall, så vi håller tummarna för de.. så mycket skönare att få mer till över till alla vänner och familjen.. :)


men nu fortsätta plocka.. :) har målat bordet en vända till, så nu äre nog klart.. tror jag ska virka en vit duk till det, blir nog snygga kontraster :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2011 12:28

bläää! nu har jag sökt en massa jobb, igen! men det finns ju inget vettigt att söka.. eller vettigt å vettigt, det finns inga jobbannonser ute som jag direkt kan söka, inget som jag har varken utbildning eller erfarenhet av.. men jag söker ändå! det är bara kämpa kämpa kämpa..

för även om jag är erbjuden extrajobb med taxi så vore ju inte ett fast jobb något dåligt direkt ;) men jag hoppas verkligen på mycket körningar när jag är klar och operationen och allt är klart..


nu ska jag städa! vill har fint när mammi kommer till veckan :) längtar som en tok efter henne.. och alla andra i Sundsvall för den delen, som jag hoppas att jag hinner träffa när vi åker ner :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2011 10:21

Idag startar vecka 5 och det är exakt 2 veckor till operations dagen.. som vanligt är vädret superfint ute med termometern visar minus 27.. :( blää!

men idag ska det bli en vända på cykeln, minst 4 mål mat och städning! idag ska bli en bra dag :)


nu frukost och spara ner några av recepten jag hittat på nätet :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 februari 2011 23:17

Idag har varit en bra dag, men tanke på mina taxiprov ;) imorgon är det 2 veckor tills operationsdagen.. jag längtar! är så grymt less på den här dieten nu..


och självklart så hade vår panna stannat när vi kom hem, 30 minus ute.. brr! inte så jättevarmt i huset kan jag lova.. så nu blir vi uppe några timmar å eldar i både vedspis och öppna spisen.. mysigt iaf :)


men nu ska jag dricka lite te och mysa ner mig under filten..

nattinatt på er alla å sov så gott :) förhoppningsvis så blir det kanske lite bättre uppdatering imorgon..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 februari 2011 17:53

jääääs! jääs jäääs jääääääs! =D

idag hade jag mina tre taxiteoriprov, och jag vart godkänd på alla tre!obeskrivligt glad måste jag nog säga att jag är! hihi.. så nu äre bara körprovet kvar!

så hela dagen har tillbringats i lule idag.. lite varmare där än här på byn iaf..


Eriik och Carina åt på max när vi hade uppehållet mellan andra och tredje provet.. jag satt oxå med, kändes inget som hellst sug efter hamburgare, så jag måste berömna mig själv lite ;)


nu sitter jag hemma hos Eriiks föräldrar medan alla andra är på ishallen.. men jag vet med mig att jag kommer frysa ihjäl om jag åker dit för att se matchen, därför så stannar jag här istället.. eldar och myser ner mig framför tvn :)

Pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards