Alla inlägg den 17 april 2012

Av Ida Söderblom - 17 april 2012 21:26

Nu när min dumma förkylning börjar ge med sig så tänkte jag ta tag i det hära med träningen igen.. Har inte vägt mig här hemma på över 2 veckor, vet att det kommer visa plus.. men den enkla anledningen är att jag inte kunnat väga mig, måste ha ett nytt batteri och hoppas att det bara är det och att vågen inte har gått sönder..


även om jag är gravid nu så "behöver" jag inte gå upp i vikt, det finns mycket kvar på min kropp för bäbis att ta av.. och träning är bara bra under graviditeten :)

blir inte gymmet riktigt än då min nästäppa inte vill släppa.. barnmorskan tror att det mycket väl kan vara graviditetstäppa som dröjer sig kvar efter förkylningen, men jag hoppas på att så inte är fallet!


nu blir det promenixar och minst 15 min på cykeln/dag här hemma en vecka framöver, men start idag! :) så får vi se om jag är bättre i dumnäsan nästa vecka och kanske kan bege mig till gymmet då..

en kvart på cykeln kanske låter lite, men det är bättre att börja lätt än att jag ska få ont..


de lilla foglossningarna jag har fått ska inte få bli värre om jag får bestämma.. barnmorskan tyckte det var jättebra att jag gick en sväng när jag känner att det börjar göra ont, självklart kombinerat med att kanske vila en stund då och då.. men det släpper oftast lite om jag kommer igång och rör på mig :)


jag vill må bra, jag vill röra på mig och jag vill inte gå upp.. så länge jag mår bra, så mår Fröet bra.. och så länge Fröet mår bra så är jag nöjd! :)

Av Ida Söderblom - 17 april 2012 15:43

Lillhjärtat tickade på full gas tror jag minsann :P 160 slag/minuten.. och allt lät då så fint.. känns skönt att alla värden och allt är så pass bra, min järnvärde har inte sjunkit nå sedan jag blev gravid vilket betyder att jag än så länge slipper tänka på de dära järntabletterna som jag mår så dåligt på.. :)


nästa besök hos barnmorskan blir den 25 Maj, en fredag bokade hon in så vi får hoppas att Eriik har möjlighet att kunna följa med då.. :) Blir att lyssna på hjärtat på varje träff framöver.. och nästa UL blir i vecka 32 om inget "onormalt" visar sig innan dess.. :)

Pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 april 2012 10:20

Idag blir de en sväng till Pite med Eriiks mamma.. kika på en födelsedagspresent, ett besök hos barnmorskan och lite annat smått å gott som står på schemat.. :)


enligt pappret jag fått av barnmorskan så ska vi lyssna på Sesamfröets lilla hjärta idag.. så jag längtar.. tråkigt bara att pappa Eriik inte kan vara med den här gången heller.. :(

men han installerade en ny app åt mig så jag ska kunna spela in hjärtljudet så han får höra sen :)

nu ska jag byta om och dra en borste genom håret så jag är klar när Birgitta kommer..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards