Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Ida Söderblom - 9 augusti 2012 21:30

i eftermiddag har krafterna varit helt nere på noll.. :/ efter jag slutat så vart det en sväng på apoteket, eftersom min penicillin-kur skulle vara på 15 tabletter, men asken var bara på 14, men det var så det skulle vara uppenbarligen.. :P knasbollar där..

sedan vart det en sväng på hantverkshuset för att hämta ut ett paket, en sväng på coop för att inhandla grädde till potatisgratängen jag hade tänkt göra.. men när jag kom hem så fanns det verkligen ingen energi kvar över huvudtaget.. landade i soffan och där sitter jag än.. fått i mig en varm macka till middag iaf, hade gjort mycket för en burgare från grillen, men den orken fanns då inte heller..

jag hoppas verkligen att det är antibiotikan som gör mig trött, eller graviditeten i sig, så det inte är mitt järnvärde som har sjunkit i botten.. har tid hos BM nästa fredag, så vi får väl se då..


jag har iaf virkat lite till på dopklänningen, så nu är jag mer än halvvägs på ena stycket iaf ;) haha.. har även steriliserat Bäbbes första napp, så den har fått flytta in i Bäbbes BB-väska.. min och Eriks väska är inte packad än, men bäbiskläder och lite annat smått är ihop packat till den lilla iaf :)

håller på med ett par små, små, små baby converse att ta med mig oxå, men matchande mössa.. så får vi väl se om det kommer passa överhuvudtaget.. haha..


men nu blire ett kvällis, macka och tranbärssaft, sedan ska jag soooooova! imorgon kommer Päälsk hem, otroligt efterlängtad kan jag lova er att han är.. han ska få ta hand om mig heeeeela långa helgen!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 augusti 2012 19:58

Denna flaska med tranbärssaft fick jag idag med mig hem av min snälla arbetsgivare :)
förebyggande mot uvi.. :)

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards