Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

Äntligen hemma efter ett besök hos både BM och förlossningen..

Av Ida Söderblom - 29 augusti 2012 21:04

Hemma efter en väldigt lååååång dag.. BM-besöket slutade på förlossningen i Sunderbyn.. därför unnar jag mig nu denna choklad och skiter i hur många kcal den innehåller..


1 timme med CTG, bäbbes hjärtrytm var jättefin, däremot så var mitt blodtryck för högt.. troligast pga att jag var så orolig, för när BM tog det så var värdet bra (lågt), precis som det varit hela graviditeten..


Blev även ett UL, tror läkaren hade en hel tub med sånt dära klet-slem-mojs på magen min, var hur mycket som helst att torka bort när hon var klar..
Men allt var bra.. bra med fostervatten, flödet i navelsträngen var bra och förpassade även på att mäta det lilla fröet, som inte är så litet längre.. men en "normalbäbis" som de säger, både ang vikt å längd.. så vi får väl se om det stämmer när Sesamfröet väl kommer ut :)


Hjärtslagen hos BM var 148, SF-måttet låg på 39,5-40.. enligt CTG-kurvan låg hjärtljuden mellan 136-170.. helt normalt å fint enligt personalen :)


Däremot så får vi se om det blir ytterligare ett besök tiöö förlossningen till helgen eller om vi slipper.. fick order om att ringa dit om några dagar om fosterrörelserna fortfarande var så här låga, eller om de minskade ännu mer.. jag skulle även ringa om jag får ont i huvudet eller magen, om jag får en blödning eller börjar må dåligt..


Så nu hoppas vi på det bästa, självklart blir jag lite lugnare när de säger att allt är bra, men samtidigt ligger oron kvar när de inte har någon riktigt förklaring till varför bäbbe inte rör sig lika mycket..
Måste jag in till helgen igen så är ju iaf Eriik hemma å kan följa med.. var verkligen inte roligt att vara där själv i flera timmar och försöka tackla oron själv..


Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, är helt slut i både kropp och knopp.. får alltid så ont efter UL :( å tankarna har verkligen snurrat uppe i knoppen idag..
Nattinatti och sov gott!
Pusspuss

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida Söderblom - 10 december 2016 23:23


Idag hittade kidsen varsin badboll i paketen :) Gissa vilka som genast sprang upp till badkaret? ;) Tillsammans valde de att använda den blåa idag och spara den röda till sen :) ...

Av Ida Söderblom - 9 december 2016 20:47


Tänka sig, idag hade tomten å mamman fixat en deg i kylskåpet, och dumle, bakformar å noblesse i paketet på kalendern :) Så ikväll har vi bakat dumlekakor.. :) ...

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 22:55


[ycka över en växel till järnvägen och pennor

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 00:04


Idag hittade vi en målarbok och mer järnvägsbitar i kalendern :) Elias frågade imorse varför inte tomten har lämnat en paketkalender hos alla barn.. Vill låta dem ha kvar den mysiga tron på tomten, så jag fick vackert erkänna att det var mamma som ...

Av Ida Söderblom - 6 december 2016 23:36


Idag hittade vi järnvägsbitar och snoddar/klämmor i paketen :) vi har även hunnit med att baka 2 mjuka pepparkakor, en till oss och en till Erik å hans sandargubbar inför nattens kommande jobb.. ...

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards