Alla inlägg under december 2010

Av Ida Söderblom - 3 december 2010 22:55

jaha, vad säger ni? :)

enligt mig så var det rätt personer som kom till final av de som var kvar :) Jay har alltid varit en favorit hos mig och Minnah har verkligen blivit bättre tycker jag.. sen är det extra roligt att se en tjej och kille i final.. för visst är det första gången?


det var iaf burgare till middag.. usch å blä så less jag är på de.. haha :P tror det får bli kyckling här hemma imorgon.. mums!


imorgon ska vi även ut och geocacha med en kille från tyskland som vi aldrig träffat förut :) han tog kontakt med mig via geocaching.com och undrade om vi inte ville följa med honom på en vända när han var här.. och varför inte? :) så vi hoppas på att det inte är 25 minusgrader.. men just nu har vi iaf 20 minus.. hehe


passade även på att köpa saffran när vi var på affärn idag, så förhoppningsvis ska det hinnas med att bakas lite i helgen.. blir storforsens julmarknad på söndag.. mys! =)

nu se lite film och sedan sova..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 december 2010 19:25

japp, då var det äntligen fredag.. :) härligt härligt.. men tråkigt tråkigt att jag inte får ha nån praktik i december :(

men har iaf ringt till taxi och sagt att jag är intresserad, de hade ju ute en annons i annonsbladet nu i veckan :)


men nu bär det av ner på byn en sväng för att äta nå.. ingen av oss hade tänkt på att ta fram något ur frysen.. lyckat som vanligt :P men det bär fort av hemåt igen för lite fredagsmys..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 december 2010 09:07

Sista dagen på praktiken idag, får inte vara där i december för facket.. :( men men.. inte vet jag vad de hade tänkt jag skulle göra istället.. sitta hemma och ruttna? inte direkt så jag kommer få nå jobb iaf..


men nu ska jag kila ner på byn :) Kristina skulle bjuda mig på lunch idag.. :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 december 2010 22:57

hihi.. detta är vad jag har suttit och pysslat med ikväll :)


   


detta vart resultat! :P  kanske inte perfekt, men hemmagjort och garanterat ingen har likadana hemma i sitt fönster.. och min päälsk tyckte om dem massor.. så då äre jag oxå nöjd..


var ju som sagt på tygaffärn idag och inhandlade lite jultyg.. har länge tänkt sy några hjärta som jag ska hänga i köksfönstret tillsammans med de nya julgardinerna som min älskade mammi har sytt :)


kakan jag bakade vart dessutom supersuper-namnamnam goood! =D

men nu äre dags för sängen..

godnatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 december 2010 20:42

vart så sjukt sugen på mjuk pepparkaka så jag var tvungen att baka en :) den står i ugnen nu och det doftar jul i hela köket :) hihi..


har sytt klart de första hjärtat nu, tyvärr så glömde jag ju köpa nå att fylla det med.. så jag funderar på om vi kanske har någon gammal kudde som jag kan ta fyllning ifrån.. ska nog gå och kolla i kudd&täck-skåpet ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 december 2010 19:27

sitter här framför datorn och tvn å julpysslar :) håller just nu på att sy hjärtan med tomtar på som jag hade tänkt hänga i köksfönstret.. och när man inte har nån symaskin så får man sy för hand.. hehe.. tar lite längre tid men.. hoppas det blir bra bara :) och nu börjar halv åtta hos mig! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 december 2010 09:06

Idag ska sotaren komma hit.. :) så efter det hoppas vi på bättre drag i pelletspannan.. har gått åt lite väl mycket pellets nu om ni frågar mig..


men nu äre åter dags att åka ner på praktiken.. :) blir halv dag idag eftersom jag vill vara hemma då sotaren kommer.. fick ju även hem min älskade laguna igår! =D hon är så vackar så vacker.. hihi..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 1 december 2010 23:23

ja, det är vad jag och päälsken har gjort ikväll :) vi fick inte upp nå julpynt, men nu äre massa bortplockat.. nu fattas bara dammsugning, torka golven och julpynta :)

Erik har även städat undan i källaren så inte sotaren får en chock när han kommer ner där.. hahah ;) massa pelletssäckar, men nu är de borta..

lyckades även få ren spishällen hyffsat bra.. tyvärr så har de som bodde här förut misskött den, så den är inte så jättefin.. :/

men nu äre dags att sova.. nattinatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards