Alla inlägg under augusti 2012

Av Ida Söderblom - 16 augusti 2012 07:25

Jaa, vi räknar timmarna jag och bäbbe!

För idag kommer vår älskade Päälsk/pappa heeem! :D

Äntligen en hel helg tillsammans, så som vi har längtat!

 

Skynda dig herr Nilsson, skynda dig!   

Av Ida Söderblom - 15 augusti 2012 20:59

jisses, det är som att någon drar ut pluggen på mig så att all luft går ur som på en luftmadrass, tröttheten slår till med full styrka på bara några sekunder..

hoppas verkligen mitt järnvärde fortfarande är bra på fredag då det är dags för BM-besök igen..


jag har ändå hunnit med lite idag :) tvättat två maskiner, gjort en dubbel sats negerbollar (ja, hos oss heter de så!), en mazarin-kaka och en potatisgratäng har det oxå blivit.. dock hade jag inte nå florsocker hemma så glasyren till mazarin-kakan får jag göra imorgon..


imorgon kommer Päälsk heeem! :D han har beställt baconlindad kyckling, så det är väl bäst han får det då :P så imorgon står det jobb, handla och hem å laga mat/baka på schemat.. därför tänker jag krypa ner under täcket redan nu och hoppas på att få soooooova inatt.. två nätter med orolig sömn är inte så roligt.. :/

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 augusti 2012 21:54

idag har inte riktigt varit min dag.. tankarna har varit på annat håll och natten var full av mardrömmar.. :( önskar att min älskade sambo var hemma.. nu blire sängen och hoppas på att få sova utan mardrömmar och att tankarna låter mig få somna ikväll..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 augusti 2012 07:28

.. av att inte räcka till :(

Av Ida Söderblom - 13 augusti 2012 21:23

20 dagar kvar till BF! och jag tycker tiden bara springer fram.. :P det har börjat bli lite tyngre för ryggen och höfterna, men långt ifrån så tungt som jag "trodde" det skulle vara på slutet..

har svårt att förstå att det inte är så jättelänge kvar tills vårt lilla Sesamfrö är här hos oss.. Men guud vad jag kommer sakna sparkarna i magen! Just av den anledningen så gör det mig inget om bäbbe stannar där inne ;) haha..


  • Din graviditet startade Mån 28 nov 2011.
  • Din menscykel är ca 28 dagar
  • Du blev gravid ungefär Mån 12 dec 2011 (ägglossningen).
  • Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
     
  • Du är i vecka 38
  • Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
  • Du är i 9:e kalendermånaden.
  • Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
  • Du är i trimester tre.
  • Beräknat förlossningsdatum Sön 2 sep 2012
  • Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning

Avslutade min 5-dagars kur penicillin igår, så nu hoppas vi på att min UVI är borta.. nytt prov ska lämnas på fredag då det är dags för BM-besök igen.. och Eriik har fått ledigt! :D varje gång han kan följa med är en sån lycka! :)


Den dära BB-väskan är inte packad än, men påbörjad iaf ;) Bäbbes kläder är packade, men inge annat.. ska väl försöka ta mig i kragen och göra det nu här i veckan, man vet ju aldrig när det är dags och lite grejer vill man ju kanske veta att man får med sig iaf..


nu äre dags för mig och stormagen, jaa, den har blivit gigantisk över helgen typ, att hoppa in i duschen och sedan gå å soooooova! har haft oerhört mycket energi idag när jag kom hem efter jobbet, men när klockan slog åtta så hade jag nog kunnat somna här i soffan.. ;) haha..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 augusti 2012 23:13

ja, det blir alltid lite tyst här på bloggen när Eriik är hemma, just för att vi försöker spendera all tid vi bara kan tillsammans, för tiden går grymt fort när han är hemma och vi hinner aldrig allt vi vill..


idag blev det en sväng till Pite och noliamässan tillsammans med Jeepe.. efter över 4 timmars promenixande runt där så kan jag lova er att det kändes i både mage och rygg.. sammandragningar (?) antar jag att det var, magen blev stenhård från och till.. småhögg lite grann gjorde det oxå..

dock så känns ryggen ganska så bra nu ikväll ändå :) men magen är fortfarande väldigt hård..


efter mässan blev det en snabbsväng in på coop för att proviantera, sedan hem hit och slänga ihop lite middag.. inbakad fläskfilé, kroketter, baconlindad halloumi och sallad :) omnomnom! kladdkaka, hallon och vaniljvisp till efterrätt! grabbarna och jag var då väldigt nöjda!


nu tänker jag allt krypa ner under täcket, imorgon äre dags för päälsk att åka iväg på jobbet igen :( som sagt, tiden går på tok för fort när han är hemma..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 augusti 2012 22:46

När min fina Päälsk kommer hem så återvänder även lite av min energi.. :) Fick sluta en timma tidigare på jobbet idag, så passade på att skynda mig hem och göra lite mysmiddag tills han kom hem.. såååå länge sedan vi satt ner och åt hemlagad mat tillsammans här hemma.. mysigt vill jag lova!


annars har vi inte gjort så mycket ikväll, varit iväg en sväng till Sikfors å kollat på lite eldragning, en sväng ner på byn å träffa Alex för att lämna lampan vi köpte på Gekås tidigare i sommar :) Sedan vart det surr med Jeepe en stund, eller han och Eriik fick stå för pratandet, jag halvsov mest ;) haha..

nu äre dags för sängen, imorgon kanske kanske kanske det blir Nolia igen, får se vad vi bestämmer oss för..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 augusti 2012 21:30

i eftermiddag har krafterna varit helt nere på noll.. :/ efter jag slutat så vart det en sväng på apoteket, eftersom min penicillin-kur skulle vara på 15 tabletter, men asken var bara på 14, men det var så det skulle vara uppenbarligen.. :P knasbollar där..

sedan vart det en sväng på hantverkshuset för att hämta ut ett paket, en sväng på coop för att inhandla grädde till potatisgratängen jag hade tänkt göra.. men när jag kom hem så fanns det verkligen ingen energi kvar över huvudtaget.. landade i soffan och där sitter jag än.. fått i mig en varm macka till middag iaf, hade gjort mycket för en burgare från grillen, men den orken fanns då inte heller..

jag hoppas verkligen att det är antibiotikan som gör mig trött, eller graviditeten i sig, så det inte är mitt järnvärde som har sjunkit i botten.. har tid hos BM nästa fredag, så vi får väl se då..


jag har iaf virkat lite till på dopklänningen, så nu är jag mer än halvvägs på ena stycket iaf ;) haha.. har även steriliserat Bäbbes första napp, så den har fått flytta in i Bäbbes BB-väska.. min och Eriks väska är inte packad än, men bäbiskläder och lite annat smått är ihop packat till den lilla iaf :)

håller på med ett par små, små, små baby converse att ta med mig oxå, men matchande mössa.. så får vi väl se om det kommer passa överhuvudtaget.. haha..


men nu blire ett kvällis, macka och tranbärssaft, sedan ska jag soooooova! imorgon kommer Päälsk hem, otroligt efterlängtad kan jag lova er att han är.. han ska få ta hand om mig heeeeela långa helgen!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards