Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Ida Söderblom - 26 maj 2011 23:43

idag har vi städat, packat och fixat, heeela långa dagen.. och ändå är vi långt ifrån klara inför morgondagens roadtrip :P haha.. sällan allt ska göras i sista sekunden.. eller, egentligen är det väl inte så jättemycekt kvar att göra..


nu ska jag ta och packa våra kläder, så det är klart.. plocka fram sängkläder så det bara är att bädda i cheven imorgon när vi vaknat.. lite smågrejer som ska städas ur den först bara, såna dära småsaker man inte vet vars man ska göra av som man bara får damp på då de hela tiden är ivägen ;)


alla smyckesbeställningar är klara iaf, en som ska skickas imorgon.. har även lite grejer som ska med ner till S-vall :)

nu packa, sedan sova!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 maj 2011 09:46

blää! :( det var lite tyst från mig igår.. men jag mådde inte alls bra på kvällen vill jag lova..


det vart inge gym igår, däremot så städade vi ur cheven ordentligt inför våran lilla roadtrip :) men det vart ingen ordentlig middag, skinka och keso.. och som vanligt nu för tiden så mådde jag illa ca 45 minuter efter jag ätit :/ hade inget att mäta upp med, men jag tror hellre att jag åt för lite än för mycket..

så när vi kom hem och det var dags för det sista melliset så var jag sugen på en mjuk tunnbrödmacka med skinka på, vilket jag har ätit förr och mått jätte bra på..


men denna gång glömde jag bort mig, åt på tok för fort och tuggade inte.. fick sånt tryck över bröstet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. jag har aldrig varit den som rapat, men det kom rapar hela tiden och jag ville bara spy.. har haft känslan av att vilja spy några ggr efter op, men aldrig har jag lyckats..

men denna gång så kom spyan.. när det väl var uppe så mådde jag hur bra som hellst igen.. men jag vart lite smårädd där under tiden..

vet inte om detta var en dumping, eller om det helt enkelt berodde på att jag inte skötte mig som sig bör.. och visst kommer jag nog våga mig på en tunnbrödmacka nån dag här framöver igen, men då är jag försiktig!


ny tag, nya krafter.. inte glömma bort att tugga och försöka äta långsammare är det nya tänket som ska in i mitt huvud igen, igen, igen..

var lite rädd nu på morgonen för att det skulle bli samma igen, så jag bytte plats på frulle och mellis, det fick bli en banan istället.. och jag mår då bra :)

nu göra klart massa beställningar så jag kan skicka iväg dem idag..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards