Alla inlägg under april 2011

Av Ida Söderblom - 25 april 2011 11:17

har hunnit med en hel del till morgonen! :) plockat ur och i diskmaskinen, handdiskat det som inte ska gå i maskinen, gjort iordning pepparsteken, gjort morots-tzatziki (recepten kommer upp sen) och plockat ihop en massa vi ska ha med oss på dagens utflykt! :) ibland äre riktigt skönt att kliva upp tidigt..


Idag fyller lilla Theo 2 år :) så vi ska först dit och fira honom, sedan bär det av till Boden för en dag fylld av mera bukletande och fika, förhoppningsvis så följer solen med oss dit å ger oss en underbar dag..

för er som inte riktigt vet vad geocaching är så kommer det ett inlägg om det senare ikväll, eller imorgon med lite bilder m.m :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 april 2011 16:04

Efter att ha suttit ute i solen hela förmiddagen, grillat lite korv och gått omkring på gården och planerat vad vi ska göra och inte så äre nu dags att packa oss in i bilen och åka ner på byn för att äta påskmiddag med Eriks familj.. Saknar min älskade mammi bara :(

var ju meningen vi skulle fira påsken med henne i år, men ekonomin satte stopp för de så vi hade inte råd att åka ner.. blää! men men..

kommer lite bilder senare :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 april 2011 10:24

Efter en härlig gårdag i solen så har vi nu ätit frukost tillsammans.. :) Vi har inte så  mycket planer för dagen, förutom påskmiddag med familjen nere på byn.. Höll på att säga att det är lördag idag, men kom på att det äre ju inte.. :P Blir så vilse i vilken dag det är när det är massa ledighetesdagar så här, även fast jag tyvärr jämt är "ledig"..


Solen försöker febrilt leta sig fram genom molntäcket som är på himlen, och jag tror nog att den kommer att lyckas :) därför får det bli sommarkläder idag, klänning och tights.. fast eftersom jag nästan alltid fryser så får jag väl packa med mig tjocksockar å grejer ;) haha.. hade ju långkallingar på mig hela dagen igår trots ca 20 grader i solen där vi satt och solade..


näe, om man kanske skulle gå ut och sätta sig i solen på farstutrappen? :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 april 2011 23:19

kom hem för någon timme sedan.. vi har spenderat hela dagen i Tvärsel med vänner, sol, kubbspel och grillat! superhärlig dag, går inte att beskriva i ord! :)


även idag har jag följt mat och sov klockan, alla mål intagna och även så vätskan.. men nu har den ringt igen, eller rättare sagt för en liten stund sedan.. men denna gång äre sovdelen av klockan som ringer ;) haha.. sjukt trött!

så nu tänker jag sooova!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 april 2011 09:35

Godmorgon! :)

Passade in alla mål med mat på rätt tid igår! wiihoo, tack vare min älskling och att vi såg till att det fanns värdigt så jag slapp känna efter så mycket.. men idag är en ny dag och en ny utmaning med maten..


Det vart en härlig burkletar eftermiddag igår med barnen som resulterade i nästan 9000 steg, hyffsat bra iaf :)

vi tog 4 cachar, var av en av dem hade en riktigt snygg gömma och en av dem vart ett litet äventyr för att ta sig fram utan att bli blöt om fötterna ;)


idag äre kompishäng med grillning som gäller i Obbes stuga :) och solen verkligen strålar ute så vi kunde ju inet ha fått bättre väder iaf!


näe, om man kanske skulle gå upp å väcka de små liven så de oxå kan göra sig iordning kanske? :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 april 2011 13:46

Så var det långfredag.. och som vanligt på fredagar är det ju dags för vågen.. trodde verkligen inte att det skulle vara något positivt som mötte mig idag när jag klev upp på den svarta blommiga saken som står under mitt sängbord.. men så fel jag fick! jag närmar mig sakta men säkert mig fjärde delmål..


22 April

-1,2 kg

-34,4 kg sedan start!


Detta gjorde att inspirationen kom tillbaka lite, och än så länge så har jag ätit mina mål som jag ska idag.. däremot så har jag slarvat med mitt vatten.. men nu har jag mätt upp min 1,5 liters flaska igen och ställt in i kylen.. och Erik har ställt alarm även på sin telefon för att vi ska komma ihåg mina mattider.. 

snart dags för en lunch innan vi åker in till Pite för att hämta upp Amanda och Simone.. då blir lite geocaching äventyr först, för att sedan handla lite mat och efter det åka hemöver hit igen..


nu ska jag gå en sväng med sugmaskinen innan mat&sovklockan ringer igen..

Glad Påsk på er! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 april 2011 23:47

Min älskade mammi fyller år idag, så grattis grattis även om du inte läser här.. tyvärr så verkar det inte som mitt brev kom fram idag :( men men, på tisdag får hon sig en present med posten ;)


idag har i övrigt varit en jobbig dag.. har tjorvat rejällt med maten, men det är så sjukt jobbigt när jag aldrig är hungrig, och inte sugen på nå över huvudtaget.. :( bara hoppas på att det blir bätter.. är ändå lite lättare då det finns bra mellisar hemma, eller rester från gårdagens middag till lunch.. för jag ställer mig verkligen inte å lagar en lunch, på 1,5 dl, när jag inte är sugen på nå alls.. blää! måste försöka tvinga min hjärna att tänka om igen..


imorgon äre vägning, jag tror tyvärr inte på något bra resultat med tanke på allt slarv med maten och dåligt med motion.. faans jävla hjärna att inte fatta att man ska ta hand om sig själv för att må bra..


en bra sak med morgondagen är iaf att Amanda och Simone kommer upp! :)

längtar som en tok!


nu ska jag krypa ner under täcket och kramas med min andra hälft..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 april 2011 10:21

Jag har hel å hållet tappat matlusten.. Istället för mat å grejer så väljer jag tusen gånger hellre en frukt just nu.. vet att det inte är riktigt bra, men jag vill inte äta nå jag inte tycker är gott eller är sugen på.. undrar om det har något att göra med att jag aldrig känner någon hunger?

att laga mat är fortfarande roligt, läsa recept å greja på, men när det just kommer till att äta så tar det som stopp i skallen.. :/


igår vart det inge gymmande här hemma, däremot så vart det över 10000 steg med tanke på våran geocaching runda :) hur kommer det sig att det är så mycket roligare att traska runt på andra ställen än hemma?

imorgon äre vägning, det är väl bara hoppas på det bästa!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards