Alla inlägg under april 2011

Av Ida Söderblom - 18 april 2011 21:55

haha.. ja, jag har visst varit lite tyst här idag mot för vad jag brukar kanske :)

Erik har jobbat så jag har varit ensam här hemma, ställt klockan för att komma ihåg att äta alla mina mål.. har lyckats bra med vätskan idag oxå :)


Var ju ut på en cykeltul tidigare idag, själv!   första gången sedan vi flyttade hit till byn som jag var ute och "motionerade" själv.. :) men absolut inte sista! däremot så tycker jag att det är mycke trevligare med sällis..

fast med lite musik och med våren på ingång så äre riktigt trevligt!


 

Lutande huset i Tvärån? :)


Annars har jag pillat med hemsidan, som sakta men säkert börjar ta form! :) inte mycket kvar nu.. lite fler bilder som ska redigeras, lite texter som ska skrivas och en massa mer html-kod som ska knappas in.. är det nån som är iaf lite nyfiken på hur sidan kommer att bli? :)


nu äre dags för ett kvällsmellis, sedan blire sängen och en film..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 april 2011 08:56

Ja, så var det måndag då.. hur fort gick inte den hära helgen!? vi har då inte gjort så hemskt mycket.. :P men snart äre påsk å då kommer sötaste Amanda och Simone upp hit till oss för att mysa till det lite!


idag äre nya tag med träningen som gäller! Erik har fått åka å jobba med jag hade tänkt ta en promenix i solen jag :) eller om jag rastar utecykeln en vända.. frullen är redan intagen då jag inte tyckte det var nån idé att försöka sova en stund till efter det att Erik åkt.. och tro mig, det är inte nå jag skulle ha valt att göra innan denna op.. har blivi mycket mer pigg på morgonen nu :)


ska även fixa lite med bilderna till hemsidan idag så den blir klart snart.. fick även lite beställningar på örhängen igår så de ska oxå fixas :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 april 2011 19:35

idag har vi gjort stan i Lule :) eller ja, typ.. haha.. vi har geocachat lite iaf.. dock så har det blivit lite så dära på matfronten.. har ätit mina mål, men tyvärr har det mest blivit frukt å mackor..

var meningen vi skulle äta, men klockan vart för mycket så vi fick skynda oss hemöver eftersom Erik skulle på möte kl 18..


men men, så vad gör jag nu då? det gamla vanlig, pillar med smycken :) fast nu tänkte jag slå mig ner i vardagsrummet och fota de senaste som jag har gjort.. ska även slänga ihop nå mat till gubben min..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 april 2011 09:30

Söndag.. varför känns det som att denna helg bara försvann? troligast för att igår var en sån dära dag då det inte hände nå.. men men..

förhoppningsvis blir det Lule idag, om inte Erik blir utringd på jobb..


har percis ätit frukost.. men vet ni hur fjantigt det känns att koka havregrynsgröt till bara mig? 1 dl gröt.. haha ;) jaja.. så äre när gubben inte vill ha men jag vill börja dagen bra..


nu tömma diskmaskinen och sedan gå ut på en promenix i sooooolen! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 april 2011 23:39

uuh, nu har det verkligen varit bildtomt här i några dagar.. de måste vi få nån ändring på, eller vad säger ni? :) får helt enkelt ta och bättre mig, men inte just nu.. haha.. är så trött så jag tror jag somnar här i stolen där jag sitter..


Erik kanske ska jobba imorgon med, så vi får se hur det blir imorgon med en geocachingtur eller inte.. ska fota massa smycken jag har gjort imorgon iaf.. är nästan klar med alla beställningar nu :)


har inte blivit någon träning idag då våra planer har blivit inställda inte en gång, utan två! var ju meningen vi skulle promenixa ihop många steg idag.. men när inget gick som vi ville så tappade jag all min motivation..

så imorgon äre jag som ska gå både promenix och ta en timme i gymmet.. även om jag så ska måsta göra det själv om Erik jobbar.. inge roligt att ha dåligt samvete över sig själv så hära..


men nu blire sängen för min del.. hoppas ni haft en superbra lördag :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 april 2011 19:25

Ändrade planer, igen! Erik hann inte mer än hem så vart han utringd på mera jobb.. så han åt, och sedan for han igen.. så då vart de ju ändrade planer igen.. och nu börjar klockan bli så pass mycket att det inte är någon idé att åka ut å geocacha nå.. men men, vi får hoppas på bättre lycka imorgon med våra planer.. :)


har iaf varit lite kreativ idag :) har länge funderat på vad jag ska kunna göra för smycke till Erik.. han är ju INTE smyckeskillen, men han har sagt att han aboslut kan tänka sig ett armband.. jag hade inte material hemma för att göra ett tenntrådsarmband till honom, för jag tycker att de ska vara lite bredare när de sitter på en kille.. men då fick jag en idé, så nu har jag gjort matchande armband till Erik och mig :) ni får se bild senare..


funderar även på hur jag ska kunna bygga ihop nån liten ställning till alla mina smycken, hade tänkt beställa nån men just nu finns inte ekonomin till det.. har ju en smyckestavla till alla mina egna örhängen, men jag skulle behöva nå att hänga upp sånt som inte är mitt på oxå.. snyggare att visa upp det så än i bara små smyckespåsar :)


nu ska jag ta och gå igenom alla mina pärlor å grejer, har börjat skriva upp vad jag saknar.. för i vanliga fall när jag ska beställa så glömmer jag alltid nå.. :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 april 2011 16:01

ååh.. vi skulle ju till både Pite och Lule idag, geocacha lite och bara ha det mysigt.. just som vi hade lämnat gården och byn här där vi bor, då blev Erik utringd på jobb.. och eftersom det är som det är med vår ekonomi just nu så kan han ju inte tacka nej.. men det kan hända att det blir en geocaching runda ändå ikväll :)


själv har jag varit hemma och pysslat lite.. gjort några halsband och armband, nu håller jag på att sy ihop ett tenntrådsarmband.. eller, jag är på väg att sy ihop de.. men de dära dumma nålarna har ju rymt.. hittar vanliga nålar, men inte sånna man ska ha för att sy i skinn med.. men skam den som ger sig, de är nog i nån av alla mina pyssel-lådor ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 april 2011 08:27

när jag slog upp mina ögon imorse visade klockan 07:58.. 2 minuter innan det var dags för alarmet att ljuda.. :)

nu sitter jag här och väntar på att min kära sambo ska göra lite havregrynsgröt så jag får norpa min lilla portion från hans tallrik.. känns så onödigt att koka till sig själv när det är så lite jag ska ha :)


idag blire ut en sväng till Pite och Lule :) vill in på Rima i Pite och se om de har någon vaxad vit lintåd hemma så jag kan göra lite somriga halsband..

sedan är det öppet hus på olika ställen i Lule så då ville Erik dit en sväng.. och även om våran ekonomi fortfarande är i botten så kan det vara skönt att få komma ut en sväng och tänka på annat..


hemsidan går framåt :) alla menyer är klara, nu fattas det bara att hitta en bra layout för hur vi ska lägga in bilderna och skriva lite info.. så den borde komma upp imorgon eller seanst på måndag.. =D hoppas ni kommer tycka om den!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards